Helen met energie

Samen laten we uw energie weer stromen

Helen met Energie, oftewel Magnetiseren hoe werkt het.

Alles op deze aarde, zelfs in het hele universum werkt met trillingen.
Licht bestaat uit trillingen geluid bestaat uit trillingen, de stelling van Pythagorus.
Op te zoeken op het internet.
trillingen is energie, energie is trillingen.

Een klein voorbeeldje.
Stel men hangt of zet een aantal oude handmatig op te winden klokken in 1 kamer, in het begin lopen ze geen van allen gelijk echter naar verloop van tijd nemen ze allen het ritme aan van de (meestal) grootste klok.
Dit noemen ze entrainment (Afstemming of Synchronisatie ). Op basis van dit gegeven kwam men er achter dat ons lichaam ook reageert op trillingen. Let wel dit is een zeer verkorte verklaring. De onderdelen van ons lichaam zoals hart longen nieren spieren aders onze botten, alles bestaat uit of is onderhevig aan trillingen energie dus. Energie veroorzaakt trillingen, trillingen veroorzaakt energie.
Het precies gegeven gaat te ver om hier neer te zetten.
Feit is dat ons lichaam reageert op trillingen. Als ons lichaam in een gezonde toestand is trilt alles in een gelijk ritme. Is er iets mis met één van onze onderdelen zoals b.v.b. hoofdpijn rugpijn of zelfs een gebroken arm of been dan is het lichaam uit balans. Doormiddel van het overbrengen van energie (trillingen ) is het lichaam zelf in staat om zich aan te passen en te helen.

Men kan redelijk gericht energie over brengen, echter het lichaam bepaald zelf welk gedeelte het heelt.
Het overbrengen van energie is ook zeer heilzaam bij b.v.b stress en spanningen, ook bij personen die bvb overwerkt (Burn out) zijn kan een overbrenging van deze energie zeer heilzaam zijn in combinatie met een Bachbloesem remedie . er zijn tal van aandoeningen die met behulp van deze energie verlichting kan brengen.

Deze manier van heling is natuurlijk geen vervanging van de regulieren geneeskunde

Een healer zal altijd eerst vragen of u een arts of andere specialist heeft geraadpleegd.

In liefde en licht

 

 

 

 


Copyright © 2015. Paul Rabouw